Лятото е по-забавно с  Комеди Клуба. На 17 и 18 юли

...
Лятото е по-забавно с  Комеди Клуба. На 17 и 18 юли
Коментари Харесай

Лятно турне на Комеди Клуб България в морската столица

Лятото е по-забавно с  Комеди Клуба. На 17 и 18 юли гостуваме в морската столица за два дни с доста комизъм и положителни смешки, оповестяват от трупата.                    

За смеха във Варна ще се погрижат Иван Кирков, Петя Кюпова и Емилиян Йоцов.

" Иван е продуцент и  основател на Комеди Клуба. Той е индивидът зад всички огромни стендъп планове у нас -  фестивал на комедията, шоута в НДК, участията на международни комедийни звезди в България и др.  

Петя е част от второто потомство стендъп комедианти, които започват кариерата си на сцената в Комеди Клуб София през 2016 година Тя е първата жена професионален комик в България и резидент на Клуба. 

Емо е измежду новите попълнения в Комеди Клуба, само че към този момент се е потвърдил като експерт с участията си в Голямото шоу за 1 април в НДК, както и доста шоута в София, Пловдив и страната.  

Твоят смях е значим за нас! Ние имаме вяра, че всеки има потребност от първокласен смях. Турнетата са обичана част от програмата ни, тъй като така  се срещаме с почитатели от цялата страна ", оповестиха актьорите, които гостуват на 17 и 18 юли в Клуб Хоризонт от 21:30 ч.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР